Slik endrer du innstillinger for Programoppdatering

Slik endrer du innstillinger for Programoppdatering:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Ytelsesinnstillinger.
  4. Klikk på Programoppdatering.

Vinduet Innstillinger for programoppdatering vil da åpne.

5. Hvis du ikke vil at Kaspersky-programmet skal laste ned og installere programoppdateringer som ikke krever at du godtar en ny lisensavtale for sluttbrukere automatisk, fjerner du krysset i avmerkingsboksen Last ned og installer oppdateringer automatisk hvis du ikke må godta nye lisensavtaler.

Som standard er dette alternativet aktivert.

6. I delen Søk etter programoppdateringer velger du hvilke programoppdateringer som skal lastes ned og installeres av Kaspersky-programmet:
    • Velg Viktige oppdateringer som forbedrer datamaskinens sikkerhet hvis du vil at Kaspersky-programmet skal installere kun viktige oppdateringer som reparerer sårbarheter i programvaren og forbedrer datamaskinens sikkerhet.
    • Velg Alle oppdateringer for kjente programmer hvis du vil at Kaspersky-programmet skal installere alle programvareoppdateringer.

Toppen av siden